En finare fredag

Hej finisar! 🌿
Idag har det verkligen varit en fullspÀckad dag. Jag har tagit beslut som kommer att pÄverka min framtid pÄ ett positivt sÀtt (i alla fall för stunden). Ni kanske minns att jag svajat mellan att fortsÀtta fÀrg och form eller om jag ska byta tillbaka till min gamla folkis för att bli klar med det allra sista och i samband med det höja mitt omdöme.
Idag bestÀmde jag mig för att börja pÄ min gamla folkis. Och det kÀnns förvÄnansvÀrt bra, jag slipper pendla och hela det köret och kan fokusera pÄ att komma in pÄ det program jag vill gÄ pÄ universitetet till hösten.

IgÄr kom ju Lars Àntligen hem, som jag har lÀngtat efter honom. Jag var verkligen helt pirrig i kroppen nÀr jag sÄg honom komma dÀr pÄ parkeringen utanför. En fantastisk kÀnsla det hÀr med att vara helt löjligt kÀr!

Idag passade vi pÄ att promenera in till stan för att gÄ pÄ en sushidejt, hur mysigt som helst, trots att jag verkligen inte ville promenera (det Àr isbana överallt i princip) men han Àr sÄ envis, sÄ han lyckades övertala mig ÀndÄ. Himla mysigt!
En bra fredag helt enkelt, som avslutas i soffan med Life is strange pÄ Playstation.

Vad har ni haft för er för kul idag? 💕

#nouw30daychallenge

Gillar

Kommentarer

louisemellqvist
louisemellqvist,

Åh sushi Ă€r sĂ„ gott, mĂ„ste Ă€ta det i veckan 😃

nouw.com/louisemellqvist
joywesterberg
joywesterberg,
Sushi Ă€r verkligen livet! Skulle kunna leva pĂ„ det. đŸ€€
nouw.com/joywesterberg
emiliakarolina
emiliakarolina,
Jag upptĂ€ckte att jag gillade sushi pĂ„ hösten Och nu Ă€r jag besatt av det😅
nouw.com/emiliakarolina