En dag fylld av kärlek

Igår var ju jag i Dalarna och på event hos fantastiska @artibus och det var så magiskt. En dag fylld av lycka och kärlek. Att äntligen få träffa alla fina människor jag lärt känna genom att hänga här. Det är så fint vad det kan ge!

Hela dagen började med att jag mötte upp @johannastromqvist vid centralstationen för att ta tåget till Hedemora. På tåget mötte vi även @evelinarou och @linndossing, vilka fantastiska tjejer alltså!

Emelie hade gjort det så fint med all dekoration och fika.

Vi gav Emelie en present som vi hade köpt ihop för att ge tillbaka för allt fint hon gjorde för oss.

Vi fick goodiebags med så så så mycket fina grejer i. Tänkte visa er i ett annat inlägg!

Emelie hade gjort så fint så vi allihop fick plantera en varsin klockmalva, för att symbolisera oss, för vi ska ju blomma ut. Så rackarns fint budskap! Precis vad jag behövde.

Och vi fick bli peppade med andra magiska budskap. Om att börja älska sig själv och acceptera sig själv. Det peppade mig så mycket!

Alltså vilket panggäng med världens finaste tjejer. Jag är obeskrivligt tacksam över att jag har lärt känna dom och att äntligen ha fått träffa dom. Det kunde inte komma mer passligt!

Tusen tack @artibus för världens finaste event och för allt fint du gett oss! Det här kommer jag leva på. Länge.💗 #artibusevent #bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Åååh ser helt fantastiskt ut hörrni! Önskar så att jag var med! <3 Men nästa gång så! KRAM på er allihopa! <33
nouw.com/hilma
Naatly
Naatly,
Så roligt 😍
nouw.com/naatly