En ångestfylld fredag

God kväll på er fina!
Idag har varit världens konstigaste dag i humör-väg, det har verkligen svängt som bara den.
Jag ska vara ärlig, jag är superkänslig för småsaker som kanske egentligen inte påverkar andra, förstår ni hur jag menar?
Småsaker som är skitsaker för vissa blir supersvårt för mig. Ni som har sett min video där jag pratar om min historia förstår kanske.

I vilket fall som helst så tog jag mig upp till skolan idag, heja mig! Jag har ju faktiskt varit sjuk och borta från skolan i två dagar, men kämpade mig dit idag ändå trots allt. Vill att min närvaro ska vara så hög som möjligt så jag någon gång blir klar med skolan.
Det var föreläsning om klimatförändringar vilket var så intressant, gillade verkligen han som föreläste, supergrym!

Sen blev väl resten av fredagen inte som tänkt riktigt, vilket ledde till ångest.
Jag vet inte, det kanske bara är jag som känner att när planer just på helger skiter sig så blir det mer jobbigt än annars.
Tror att det beror på att det är på helgen man "ska" göra saker och inte sitta ensam hemma, haha. Men det skapar massor med ångest hos mig. Någonting jag däremot försöker jobba på och framför allt acceptera.

Fredagskvällen slutade i sängen med Into the wild. Inte helt illa ändå!
Hoppas eran fredag var lite finare än min.

Gillar

Kommentarer

linninja
linninja,
Duktig du är som kämpar med skolan! Det där med att småsakerna oftast är stora saker för en annan, som att helgens planer skiter sig. Det känner jag igen. Inte från mig själv, utan en väldigt god vän till mig tänker likadant. Tror de människor som har ångest, verkligen älskar när det händer saker, och vet vad man ska göra. Och när det skiter sig så blir det att de hamnar på noll igen. I skallen alltså. De med ångest försöker skapa en struktur i livet för att må bättre, så när sådana saker händer så rubbar det lite. Rätta mig om jag har fel, men är jag helt ute och cyklar? Har själv haft ångest men inte denna typ. Hoppas du får en otrolig helg iaf ❤️
nouw.com/linninja
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, du har verkligen så himla rätt! Tror absolut att det är så det funkar, det blir liksom som ett nedslag. Hoppas du gåt en fantastisk helg du med! ❤️
nouw.com/joywesterberg
louisemellqvist
louisemellqvist,
Du är så otroligt stark & duktig!! ❤️
nouw.com/louisemellqvist
joywesterberg
joywesterberg,
❤️❤️❤️
nouw.com/joywesterberg