En alldeles härlig nystart

Hej fina fina ni! 🌿
Igår började jag ju min andra termin på estetikprogrammet vilket innebär estetik B. Ni vet ju hur taggad jag var och trots att jag kanske var tröttast i hela världen igår så var det så himla kul att sätta igång allting igen!
Även om jag tror att Filosofisk estetik I kommer att bli tungt så är det ju mer en fördjupning i vad vi lärde oss i första kursen så det ska nog gå vägen.

Efter att föreläsningen var slut drog jag och två vänner iväg till Pen Store för att införskaffa oss nya pennor. Jag älskar att kunna variera mig med pennor när jag håller på med min bullet journal, så tre tombow och tre fineliners fick följa med mig hem. Gissa vem som kommer sitta fastklistrad i sin bullet journal idag när jag pausar från plugg? Jag såklart!

För att överleva allt plugg som måste göras behövs nocco, hehe. Nej men deras nya blåbärssmak är så god och jag kommer bli beroende med all säkerhet!

Jag var ju förresten på filmvisning av Ingen kommer att märka om jag dör igår med min syster. En kort film med olika berättelser om dödligt våld i nära relationer med en paneldiskussion efteråt. Så himla viktigt ämne och jag kände så igen mig i berättelserna då jag själv gått igenom en liknande relation med våld. Det var verkligen så lärorikt i alla fall!

Vad ska ni hitta på idag? 🌞

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Åh så spännande! 😃 Älskar din header btw <3
nouw.com/hilma
joywesterberg
joywesterberg,
Men åh, tack fina du, blir så glad! ❣️
nouw.com/joywesterberg
lifeofkile
lifeofkile,
Åh älskar pennor i massa olika storlekar, aah!!
Testade förresten den nya Noccon idag - sååå god men samtidigt konstig!? Som att dricka en vldigt välsmakande parfym haha <3
nouw.com/lifeofkile
joywesterberg
joywesterberg,
Jag meeeed! En kan ej ha för många pennor hehe!! Hahah, ja alltså det är verkligen en kombo mellan gott och parfym? Men tycker typ alla nocco smakar parfym?? ❣️
nouw.com/joywesterberg
IP: 82.99.3.229