Nintendo 64 // nostalgisk lördag

När Lars var på väg hem från Värmland i torsdags så passade han på att stanna hos sina föräldrar och hämtade upp ett nintendo 64, alltså hur kul är inte det då?!
Det var så kul, för när jag flyttade upp hit så hade jag med ett nintendo 64 spel, men ingen konsol, för den vet jag inte vart den är.
I vilket fall som helst, imorse struntade vi i gymmet och kopplade in konsolen och trots att tanken var att vi skulle städa så fastnade vi helt i spelandet.

När jag var liten spelade jag Super Mario konstant, jag kan ju inte vara ensam om det? Både på datorn och på nintendo, och att spela det nu som vuxen är så fantastiskt, det är fortfarande minst lika kul som för 15 år sedan. Vi köpte ju ett mini SNES i höstas och som vi har spelat, sittandes på golvet framför tvn, precis som när man var liten!

Jag var verkligen inte ensam om att vara helt lyrisk över att spela gamla spel. En glad & fin sambo också, som fastnade helt i spelandet.

Till slut var vi dock tvungna att ge oss eftersom att hans föräldrar kom på besök, en fantastisk lördag helt enkelt.
Hoppas ni också har haft en riktigt grym och härlig dag! Vad har ni hittat på? 💖

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,

ÅH, Super Mario, vilken nostalgi! 😃 Jag kommer ihåg det som igår, jag hade ett Super Nintendo och jag var bäst, vann alltid över vännerna. Nu för tiden, not so much! Är sämst, men när man väl är hemma hos någon med NES så måste man ju bara spela 😊

nouw.com/janielindahl
Celine,

Så kul hihi!

celinelf.blogg.se