Att fynda på second hand

I torsdags innan jag åkte iväg till Elin för att fotografera hennes växter så åkte vi ju förbi Pmu för att kika lite. Jag behövde nysa terracottakrukor till mina palettblad eftersom att jag äger sådana i överflöd efter att jag drivit upp från frön, haha.
Men utan några förväntningar alls så fanns det ändå hur mycket krukor som helst! 🌻

Jag älskar verkligen att strosa omkring på loppisar och second hand-butiker, man hittar verkligen så mycket fint och unikt som man inte finner i vanliga butiker, allting har en historia och är så charmigt. Det senaste året har jag blivit så mycket bättre på att inte köpa nya grejer i affär utan verkligen försökt att enbart köpa begagnat. Det är värt för både plånbok och miljö.

När vi stod vid krukorna fick jag plötsligt syn på denna sticklingvas och skrek rakt ut. Den skulle med mig hem! Jag hade faktiskt dagen innan letat runt på internet efter just exakt en sådan, men fann bara superdyra. Jag fick den för ynka 35:-, ett sånt fynd!

Sen kunde jag inte låta bli de supersmå terracottakrukorna, haha, så söta och praktiska att lägga frön i. Fick 6 stycken för 15:-!

Jag var ju egentligen enbart ute efter denna storlek på terracottakrukor för mina palettisar så även dom fick följa med hem. 4 för 20:-, helt ok ändå!

En nöjd Joy åkte hem med detta och vasen är ju utan tvekan min favorit. Tänk så lustigt att jag fann exakt en sådan jag letat efter dagen innan. Så himla fint.
Brukar ni fynda mycket på second hand? 🙏🏼✨

Gillar

Kommentarer

amandasjocron
amandasjocron,
Jag vill börja fynda! Som du sa är det bättre för miljön och för min plånbok haha!xx
nouw.com/amandasjocron
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, gör det! Det är så himla roligt! 🌻
nouw.com/joywesterberg
jeminem
jeminem,
terracottakrukor for life haha!! 😃 och så fin vas! tycker jag sett en sådan på indiska men den kostar ju mycket som ny så det var riktigt värt nu när du hittade den på loppis! 😊
nouw.com/jeminem
joywesterberg
joywesterberg,
haha men eller hur! bästa krukorna! jaaa, såg den idag på indiska senast, är en exakt likadan! så det var ju verkligen ett fynd. 😻
nouw.com/joywesterberg