Dr Westerlund

Finns det någon växt som verkligen skriker nostalgi och barndom för mig så är det Dr Westerlund. Dels hur den ser ut men även hur den doftar, så himla härligt gott. Jag minns att min mamma hade flera stycken när jag var liten, minnet väcktes verkligen till liv när jag skaffade mig en själv.

Ni vet när jag köpte min monkey mask (ni hittar inlägget HÄR ) så fick jag även syn på en Dr Westerlund, men jag lyckades hålla fingrarna i styr. Åtminstone i 3 dagar. Sen fick en faktiskt följa med mig hem.

Dom har ju verkligen blivit populära nu igen, vilket verkligen är så fantastiskt. Och att äga en växt som påminner en så mycket om ens barndom är ju helt magiskt. Det här med doftminnet alltså, hur häftigt är inte det?

Inte nog med doften så ser dom ju helt fantastiska ut, inte som någon växt vi har hemma. Lars vill ju inte ha några pelargoner hemma (förstår verkligen inte varför?!) så han fick leva med att jag drog hem denna, som han mot förmodan verkar gilla ändå!

Har ni någon växt som påminner er lite extra om barndomen? 🌻

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Dom är verkligen speciella 😍 ingen växt så utan mer blommor. Kommer ihåg att farmor odlade blandade blommor i ett land brevid jordgubbarna. Det är drömmen för mig. Att kunna gå ut i trädgården & plocka min egna bukett hela sommaren.
nouw.com/louiseanderssons
kattufo
kattufo,
Orchideer får mig att tänka på barndomen! 💕
nouw.com/kattufo
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, samma här faktiskt! 💕
nouw.com/joywesterberg