Det viktigaste du har är dig själv

Hej hallå finingar! 🌿
Idag är det måndag och en sprillans ny vecka är här, för min del en sprillans ny tentavecka dessutom och en massa annat runtom som sker i samma veva men det är ju bara att kämpa på, eller vad säger ni?

I vanlig ordning kickar vi igång veckan med lite pepp, det kan behövas känner jag!

Don't be afraid to put yourself first

Don't be afraid to put yourself first

Den senaste tiden har det varit så himla mycket som hänt i mitt liv, dels tunga besked och en livskris på det. Jag tenderar att inte märka av när gränsen är nådd och ännu svårare har jag att prioritera mig själv och hur jag mår då jag alltid varit en prestationsmänniska som vill prestera på topp. Dessutom tar jag alltid personer runtom mig före mig själv, just för att det är viktigt för mig att de jag älskar och bryr mig om mår bra. Till slut står jag helt utmattad och inte orkar någonting. Lite där är jag precis just nu.

Jag tror att det är så viktigt att våga låta sig prioritera sig själv och få ta hand om sig själv och sitt mående, stanna upp och andas. Hur ska en orka konstant finnas där för de en bryr sig om när en inte orkar finnas där för sig själv? I detta nu måste jag lära mig detta, att prioritera mig själv i första hand för att ta mig ur det som tynger mig. Jag ska göra det som gör mig glad, inte ta så hårt om jag misslyckas med någonting och omge mig kring personer som drar upp mig. Jag tror att det som ger en bra energi är det en måste fokusera på för att ta sig upp ur en sämre period och tillåta sig att prioritera bort det som ger en negativ energi. Det är precis vad jag måste göra nu.

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
TACK för det här inlägget vännen! Tror verkligen att jag behöver det just nu! Så igen, tack!! STOR KRAM finaste <3
matildaberlin.se
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tack själv fina! Kram! ❤️
nouw.com/joywesterberg
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh tusen tack finaste du, detta behövs verkligen alla måndagar! Verkligen grymt skrivet som alltid vännen 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tack själv finaste du! Kram! ❤️
nouw.com/joywesterberg