Dagens växtliga utstyrsel

Nu är julen över men julledigheten fortsätter trots det och det är så himla bra medicin för själen, att bara få andas ut och ta det lugnt här hemma efter all stress som hösten och vintern burit med sig.
Idag har jag bara knutit amplar med en massa makraméknutar jag inte kunde innan och läst lite av det som måste läsas innan ledigheten tar slut, en himla härlig dag hittills med andra ord! 🌿

Klänning // Monki, Kaftan // Monki, Leggings // H&M

I och med en lugn dag hemma blev det en slapp och härlig outfit på det. Jag har verkligen blivit helt kär i att klä mig i leggings eller svarta jeans till skjortklänningen, det ser inte helt tokigt ut som en kan tro faktiskt, det blir en rätt härlig kontrast och dessutom blir det inte alldeles iskallt nu när det är vinter där ute.

Sen är leggings himla bra nu under mensveckan då jag inte vill att någonting som helst ska strama åt. Och hjälp vad detta är bekvämt och snyggt på samma gång! Bekvämlighet går ju trots allt först hela tiden nu för tiden.

Nu tänkte jag skutta iväg för att plantera citronkärnor och knyta mig ännu en ampel, men mer om det i ett annat inlägg. Hoppas ni har haft en fin fortsättning på denna härliga julhelg! ✨

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Vacker du är Joy i din växtutstyrsel 😍🌱 Och du? Kan vi inte bara ta ett moment för leggings (eller varför inte allt bekvämt med resår egentligen?!). Fantastiskt att det finns plagg som är både fina och funktionella; så perfekt 👌🏻❤️ PS. Ser så fram emot ampellinlägget, väntar med spänning! DS.
nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, fina du! Tusen tack! 💕Och alltså JA! Ja ja ja! Leggings eller vad som med resår är ju bannemej livet! 😍
nouw.com/joywesterberg