dag ett.

Första skoldagen på Berghs är avklarad. I lördags hade tvåorna styrt ihop ett litet häng i Vitabergsparken så egentligen var det då jag träffade de flesta för första gången vilket gjorde första skoldagen lite lite mindre läskig. Men en helt främmande byggnad skapade lite nervositet hos mig ändå. Och den där rackarns sociala ångesten som jämt ställer till det för mig.

Vi fick en massa information om viktiga saker och vi skulle intervjua varandra två och två och göra en logotyp till personen vi intervjuade, sen skulle vi presentera det inför hela klassen. Efter det och alla intryck blev jag helt matt så jag tog pendeltåget hem igen så fort den första skoldagen var över. Men det känns så rätt. Som att det är här jag ska vara och som att det här kommer bli hundra gånger bättre än det som har varit.

Nu ska jag dubbelkolla att allt tekniskt fungerar tills imorgonbitti när vi ska ha den allra första föreläsningen och sen är det dags att hämta ny energi inför vad som komma skall. Ser så framemot allt som ska hända!

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Så underbart att höra att det känns bra. Och att den nervositeten fortfarande sitter kvar när man blir äldre, jag har den varje gång med. Kram <3
nouw.com/emmeliesehlin
fridachristinas
fridachristinas,
Åh vad spännande med första dagen, trots den där nervositeten på gott och ont! Ta hand om dig ❤
nouw.com/fridachristinas
Hilma
Hilma,
Så spännande med första dagen! Förstår att det var massa nytt att ta in ❤️ Hoppas att det kommer fortsätta kännas bra!
nouw.com/hilma
stonefox
stonefox,
wiii!!! kul!!
nouw.com/stonefox
linndossing
linndossing,
Hoppas du kommer trivas <3
nouw.com/linndossing