Calathea Network

Hej hallĂ„ fina ni! 🌿
Just nu Àr jag i en period dÀr jag blir arg sÄ fort jag gÄr förbi en vÀxt hemma som ser döende ut och sÄ gÄr jag runt och stör mig pÄ det tills jag gjort mig av med den. Som med min gamla Calathea Network som jag köpte i somras. Den har stÄtt pÄ en högtalare i vardagsrummet och i princip skrattat mig rakt upp i ansiktet medan den har halvt gett upp pÄ livet.

I tisdags tog jag tag i problemet, inte för att det egentligen var tanken frÄn början, men jag och Elin tog oss till blomsterlandet för att kika pÄ vÀxter en halvtimme innan dom stÀngde. Jag fick ju ett presentkort dÀr av Lars nÀr jag fyllde Är och kÀnde att det var pÄ tiden att utnyttja det sÄ jag började plocka pÄ mig vÀxter tills jag fick syn pÄ en jÀÀÀttestor Calathea Network och kÀnde att ja, nu kan jag ju göra mig av med min gamla och fÄ en ny, stor och fyllig vÀxt. Sagt och gjort, Elin köpte min gamla och jag köpte en ny.

AlltsÄ bladen hörni, dom Àr sÄ himla hÀftigt mönstrade sÄ wow. Det var det jag föll för nÀr jag fick syn pÄ en för första gÄngen. Och Àven om det Àr en relativt lÀttskött vÀxt sÄ gillade min gamla inte att det var vinter och torr luft, calatheor Àr ju sÄ, dom krÀver sÄ himla mycket fukt och dusch konstant för att inte fÄ bruna blad och pÄ vintern hÀr uppe i norr Àr luften riktigt torr pÄ vintern.

Den fick plats pÄ högtalaren dÀr den gamla stod och den mÄr verkligen sÄ himla bra. NÄgonting annat som Àr kul med bland annat calatheor Àr att dom stÀller sig upp pÄ kvÀllen, som att dom dÄ gÄr och lÀgger sig. Som moses stentavlor, sÄ himla gulligt!

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Underbart fint mönster pĂ„ Calathea 🌿 Aldrig sett nĂ„gon liknande vĂ€xt förut 😍 & sĂ„ fin kruka du hade till den ocksĂ„ 💕 Love it!
nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, men visst Ă€r det! Alla calatheor har sĂ„ otroligt fina och vackra mönster! đŸ˜» Calatheor Ă€r nog min största last i vĂ€xtvĂ€g, helt magiska. 💕
nouw.com/joywesterberg
lifeofkile
lifeofkile,

Gud va cool! *-*

nouw.com/lifeofkile
joywesterberg
joywesterberg,
Visst Ă€r den! đŸ˜»
nouw.com/joywesterberg
VĂ€gentillfriheten
VĂ€gentillfriheten,
Men shit vilken ball vĂ€xt!! 😍
nouw.com/vÀgentillfriheten
joywesterberg
joywesterberg,
Eller hur, sĂ„ himla fin! 💕
nouw.com/joywesterberg
silvi
silvi,
Va fin! En sĂ„n vill jag ha 😊
nouw.com/silvi
joywesterberg
joywesterberg,
Dom finns pĂ„ blomsterlandet just nu till en rimlig summa, sĂ„ vĂ€rt! 🌾
nouw.com/joywesterberg
emmakristina
emmakristina,
Jag tror aldrig jag sett nĂ„ vĂ€xter med sĂ„nna mönster, assnygga mönster dessutom!! 😍
nouw.com/emmakristina
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, alla calatheor har sĂ„ himla magiska mönster! SĂ„ fina. đŸ˜»
nouw.com/joywesterberg
Aijo
Aijo,

Gud vad fin! <3

nouw.com/aijo
joywesterberg
joywesterberg,
Visst Ă€r den, Ă€lskar den sĂ„! 💕
nouw.com/joywesterberg
miss a,

AlltsÄ Äh! den Àr sÄ sÄ fin! Àlskar verkligen mönstret, sen Àr jag fruktansvÀrt sÀmst pÄ att ta hand om mina vÀxter , sÄ den hade nog överlevt ungefÀr 2 veckor hos mig. men jag erkÀnner, blev lite sugen pÄ en sÄn dÀr!

krigstillstand.webblogg.se
joywesterberg
joywesterberg,
Visst Àr den helt magisk, jag Àlskar den! Jag var ocksÄ riktigt dÄlig pÄ att ta hand om mina vÀxter för inte alls lÀngesen, men till slut fÄr man klÀm pÄ det. Den hÀr gÄr knappt att övervattna, tack och lov!
nouw.com/joywesterberg