Bullet journal supplies ❥

Nytt år och ny bullet journal, eller vad säger ni?
Jag älskar att få utlopp för min kreativitet på många olika plan och då är ju bullet journal en så dunderbra grej att använda sig av! I år ska jag skapa kravlöst har jag lovat mig själv, jag ska dessutom planera och strukturera bättre för att få rutin på saker som jag tidigare bortprioriterat och på så sätt blir min bullet journal en stor hjälpreda i det hela.

Jag har haft säkert tre bullet journals tidigare och alla har åkt i soporna på grund av min prestationsångest, förmodligen för att jag inte riktigt vetat hur jag vill ha det. Blir det för plottrigt och så, då får jag mer eller mindre panik i själen och så ska det ju inte kännas utan snarare tvärtom. Så, denna gång kommer jag köra på enbart minimalistisk stil i min bujo för att slippa paniken inombords. Hoppas det hjälper.

Min självaste bullet journal kommer från Muji. Jag hade tidigare en Leuchtturm 1917, men faktum är att jag tycker att dom är alldeles för dyra för att vara en anteckningsbok. Jättefina, men för dyra helt enkelt, i alla fall för mig som får panik om någonting blir minsta lilla fel.

I alla fall. Denna har prickade sidor, är vit och jag kan lätt dra ut en sida ifall någonting går snett i processen. Dessutom kostar den under hundralappen vilket min studentplånbok uppskattar! Jag gillar strukturen på pappret också, det är blankt och tjockt - enkelt att jobba med liksom.

Tejp är ju en himla toppengrej när en använder sig av bullet journaling. Dels för att lättare hitta viktiga sidor, men också för dekoration. Jag var på jakt efter svart tejp ett tag och snubblade över dessa på Designtorget och ja, dom fick följa med hem helt enkelt. Jag vill ju hålla det så minimalistiskt som möjligt så det passar himla fint med dessa då!

Sen har jag en till tejp som är rosa och guldig, dunderfin den med men den får jag visa någon annan gång för den glömde jag bort. Fniss.

Sen dessa klämmor! SÅ bra när en ska rita och pappret inte ska vikas, som ni kan se så hade jag glömt dom så mitt 2019-uppslag blev vikt ändå. Jaja, det är ju tanken som räknas tycker jag!

Dessa fann jag på Lagerhaus för ett gäng månader sedan.

Och till pennor då. Är jag skittråkig som i princip enbart använder svarta pennor? För alltså, jag tröttnar SÅ lätt om det blir för mycket färg. Helst ska allting vara pastell om det ska vara färg och dessa överstrykningspennor är ju pastellvarianten men inte ens dom är pastelliga nog för min smak. Men ibland så slinker även lite färg in i min bullet journal. Måste bli bättre på det!

Jag tror inte jag använder någonting annat? Sudd också såklart och blyerts när jag skissar upp. Men jag försöker hålla det så enkelt som möjligt!

Kan ni inte tipsa mig med vad ni använder om ni håller på med bullet journaling? Är så nyfiken!
Och vill ni se fler inlägg om min bullet journal är det bara att hojta så löser vi det.

Nu ska jag äta middag och ivrigt vänta på att Mandelmann sätter igång igen. Favorittiden på året hallå! 🌿

Gillar

Kommentarer

Ida - foto & häst,
Åh så fint du skriver!! Tycker BJ verkar så himla roligt och har försökt mig på det men kan varken skriva eller rita så blir bara besviken för det blir så fult hahah :')) Får öva så jag kan börja en för vill verkligen!
idanilssonphoto.se
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, vad glad jag blir! Tack fina du! ❥ Jaa åh, öva öva öva! Enda sättet en blir bättre!
nouw.com/joywesterberg
evelinarou
evelinarou,
Alltså detta med buller journal verkar så kul! 😊
nouw.com/evelinarou
joywesterberg
joywesterberg,
Det är verkligen så himla avkopplande och kul! 💖
nouw.com/joywesterberg