augusti 2019

Tiden verkligen rusar iväg och nu är det redan september och jag hänger inte alls med i svängarna. Men det här var i alla fall augusti genom kameran.

Startade augusti med årets första och förmodligen enda dopp. Jag som sa att jag skulle bada hela tiden i sommar. Nästa år kanske!

Jag levde mitt bästa liv i tofflor och kaftanklänningar och hämtade en gratis växt från en tjej som jag följer på instagram. Man tackar ju inte nej så att säga!

Firade att L hade varit anställd på sitt jobb i prick ett år och hängde med katterna i augustisolen.

Var på fantastiska @artibus event och fick träffa @SofiaLissmyr, @emmeliesehlin, @Matildaberlin, @linneahedberg, @evelinarou, @Emmaengstrom, @linndossing och @johannastromqvist. Är så glad för det fortfarande!

Jag började plugga grafisk design och reklam på Forsbergs skola och hittade fantastiska stockrosor på vägen till skolan. Är så glad att få hänga i en så fantastisk miljö dagarna i ända.

En dag var vi i Snösätra för att kika på graffiti. Kanske inte min grej men fann ju en himla fin väggbonad med ett rackarns bra citat. Lever ju mitt bästa liv precis just nu.

Min älskade Pippi fick hjärtsvikt natten till onsdagen och det var kanske det värsta jag varit med om. Tack och lov vaknade vi av att hon skrek på grund av sin andnöd, så vi åkte raka vägen till djursjukhuset klockan fyra på natten. Hon klarade sig, men har en hjärtsjukdom som måste hållas under kontroll. Älskade älskade vän.

Vi hade en tävling första veckan där vi skulle göra en bild till vaktmästaren som skulle beskriva känslan av första veckan i skolan. Jag slängde ihop den här snabbt som attans kvällen innan. Kärlek, svett, kreativitet, frågor och en massa ideér fick representera första veckan i skolan.

Jag avslutade augusti med att hänga med @evelinarou, @artibus, @linndossing och @linneahedberg en hel dag, fick även träffa @Matildaberlin en snabb sväng. Så fantastiskt fina tjejer!

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Underbara foton! 😍 Hur känns utbildningen hittills? Usch vad hemskt med Pippi 😓 Kram ❤️
nouw.com/naatly
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tack fina du! ❣️Den känns fantastisk. Har nog aldrig känt mig så hemma som jag gör där, har verkligen så kul! Kram ❤️
nouw.com/joywesterberg
evelinarou
evelinarou,
Så underbart att vi fick avsluta denna månad tillsammans! Miss you! Kram <3 <3
nouw.com/evelinarou
linndossing
linndossing,
Så kul att vi hann träffas två gånger denna månaden <3 Kram
nouw.com/linndossing
artibus
artibus,
Underbart att vi hunnits ses två gånger denna månad, för tre veckor sedan aldrig setts över huvud taget. Älskade kissekatten, skönt att det gick bra. Skönt att veta vad som är fel ändå. Fint att du höjer eventet igen, magiskt. Tack ❤️
nouw.com/artibus
linneahedberg
linneahedberg,
Så kul att få träffa dig hela två gånger också <3
nouw.com/linneahedberg
louisemellqvist
louisemellqvist,
Men alltså hur underbart 😍
nouw.com/louisemellqvist
Matildaberlin
Matildaberlin,
Vilken underbar månad du verkar ha haft hjärtat! Fullkomligt älskar dina bilder! Och fullkomligt älskar att vi äntligen fick träffas!! Hoppas du får ett magiskt September nu med!! Puss <3
nouw.com/matildaberlin
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh vilken månad vännen, dig blir man så glad utav! Som jag saknar dig och din energi ❤️ Jag hoppas att pippi mår bättre, det är aldrig kul när djuren far illa ❤️❤️
nouw.com/lillymihlte
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh att jag fick chansen att träffa dig i augusti var värd mer än guld <3 Så otroligt fantastiskt event som jag fortfarande lever på kan jag tala om! Så himla härlig månad du fick vännen <3 Snart ska vi ses igen!!
nouw.com/emmaengstrom
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Vilken månad🤗 själv har jag badat massor. Ha en fin dad
nouw.com/juliavnmelin