Att våga följa sina drömmar

God morgon måndag! 🌙
Snökaoset verkar fortsätta vilket betyder att kollektivtrafiken inte fungerar som det ska, alltså tar jag mig inte iväg hemifrån. Då får en plugga hemifrån helt enkelt! För att kickstarta veckan trots snökaos tänkte jag prata lite om förändringar.

Never be afraid of change

Den senaste veckan har jag börjat ifrågasätta mina studier väldigt mycket, varför jag pluggar det jag gör när jag egentligen vill plugga någonting där jag får vara kreativ. När jag började plugga estetikprogrammet så sa jag till mig själv att det är bra med en bred kulturutbildning som jag säkerligen kommer att ha nytta för i framtiden, dessutom är jag väldigt intresserad av det jag pluggar.

I samband med att jag har börjat tvivla på mina studier så har jag också bestämt mig för en förändring, jag måste stoppa och göra det jag vill på riktigt. Även om det blir till hösten eller om flera höstar, det återstår att se. Jag tror att en ibland måste bryta sitt mönster för att våga göra någonting annat. Att våga göra det en verkligen vill göra och satsa tusen procent. Det måste inte handla om vad en pluggar eller jobbar med, det kan vara små saker i vardagen som måste få en liten förändring för att ny energi ska komma. För ett år sedan drömde jag om att plugga estetik, men också grafisk design. Och det är den sistnämnda drömmen som alltid varit en aningen starkare, det är också den jag tänker följa.
Jag tänker inte ge upp förrän jag är där jag vill, men jag behöver en förändring och ibland måste en våga bryta för att få en förändring.

Gillar

Kommentarer

Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Vilket jätte bra inlägg! Heja dig & att göra det man vill 😊
nouw.com/sannaevelyne
Ullie,
ja men va bra perfekt o försöka nå sina mål
weberskold.blogg.se
joywesterberg
joywesterberg,
Ja men visst är det så! 💞
nouw.com/joywesterberg
IP: 82.99.3.229