Att inreda med växter

Växter, växter och växter! Som ni vet så är ju det min stora passion och att hitta plats åt alla kan ibland vara en konst i sig, för ja, allting ska ju få plats. Det gäller att vara kreativ, använda sig av högt och lågt för att få någon form av balans. Ibland undrar nog L vad i hela friden jag håller på med, men äsch.

Tänkte visa lite hur jag tänker när jag inreder med växter, häng på! 🌵

Först och främst: amplar! Det har gjort vårt hem så mycket hemtrevligare. Våra fönster är fyllda av grönska och på något sätt så känns det lite varmare här med hjälp av dom. Dessutom gör amplar i olika höjd sig väldigt fina, det blir någon fantastisk dynamik. Testa vetja, det gör så mycket!

Att låta klätterväxter växa hej vilt gör också hemmet mer hemtrevligt. Vår sommarmurgröna växter på som sjutton och snart är vårt kök en enda oas av just denna. Magiskt om ni frågar mig!

På mitt sängbord bor ett elefantöra och jag tycker minsann att det gör så mycket. När det inte får plats i fönstret eller någon annanstans så tager man vad man haver! Alla ytor är till för växter, i alla fall hos oss!

Trots att mina hyllor ovanför mitt skrivbord är proppfyllda med böcker så har jag en växt på vardera hylla. Jag gillar när växter kommer högt upp och använder mig mer än gärna av hyllor till detta. Det blir en fantastisk känsla när allting inte riktigt ligger på samma höjd!

I vardagsrummet har vi ett brickbord, supersmidigt att ha en växt på! Bredvid har vi en baslåda till vår soundbar där en växt får stå, även där blir det ju då olika höjd och som ni märkt så gillar jag det skarpt.

Min karlbergare står på en enorm vas från Ikea. Tro mig, L tittade väldigt konstigt på mig när jag satte den där. Grejen är den att den var för stor för att stå i fönstret och alla hyllor är upptagna eller för små även dom. Istället för att köpa en piedestal så vände jag vasen upp och ner och ja, nu står den så. Det gäller bara att använda sin kreativa förmåga så löser sig platsbristen varenda gång!

Gillar

Kommentarer

sofieevelina
sofieevelina,
Supertack för tipsen! 😃
nouw.com/sofieevelina
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, så lite så! 😍
nouw.com/joywesterberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Åhhh! Älskart!! Ska se till att utvärdera och kanske köpa en eller två nya växter när jag kommer hem, hihi! kram <3
nouw.com/matildaberlin
joywesterberg
joywesterberg,
Åååh, ja, det tycker jag verkligen du ska göra hihi. KRAM finaste! 💞
nouw.com/joywesterberg
IP: 82.99.3.229