Att hitta rätt fokus i vardagen

Jag är riktigt tokig i att planera och strukturera min vardag, gör jag inte det så får jag heller ingenting gjort.
Listor, scheman, kalendrar, ja ni vet, allt som en kan tänka sig behöver jag för att komma till skott.

Planerar jag till exempel inte mitt bloggande så får jag inte det gjort, då skjuter jag på det. Samma gäller mitt pluggande, matlagning, kompishäng, vattning av blommor och allt däremellan.
Jag har provat på att pyssla med bullet journal vilket ni som följt mig ett tag nu vet om, men i ärlighetens namn så hamnar jag efter och blir inte nöjd med det jag gjort och så ska det ju inte vara, då blir det bara en börda.

För några veckor sedan fick jag syn på denna, Planera för din lycka, en supersmart kalender som innehåller listor i mängder vilket jag ju behöver!

Att kunna sätta upp olika mål inom olika viktiga delar i vardagen är ju så himla viktigt för min del har jag insett i år, sätter jag upp mål så strävar jag efter utveckling på ett helt annat sätt och jag kan uppnå dom, men jag behöver sortera dom.

Sen finns det massvis med andra toppenlistor som jag tror att kommer vara himla nödvändiga för min del. Jag hoppas det i alla fall! Jag har ju inte börjat fylla i denna än som ni ser, men jag tänkte att detta skulle bli min hjälpreda under 2019, så snart kommer den fyllas i.

En annan rackarns bra grej är att det inte är färdigt ifyllt för datum, utan man använder den när man själv behöver den vilket ju är superbra, i alla fall för en som mig som så lätt tappar bort alla kalendrar jag äger och hittar dom när året är slut och dom inte längre går att använda.

Här kan man ju dessutom göra to do-listor och sen är den ju himla bra för att minnas det lilla i vardagen! ✨

Jag kommer att använda den som komplement till min andra kalender, denna får innehålla vägledning för att finna rätt väg i vardagen och hjälpa mig att se över mina prioriteringar. Den vanliga kalendern får innehålla tider och sånt som en kalender innehåller för att inte glömma bort. Himla bra va? ✨

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
Men alltså wow! Och så snygg desutom!!! KRAM fina <3
matildaberlin.se
joywesterberg
joywesterberg,
Visst är den! Så mycket bra med den ju! Kram fina du! ❤️
nouw.com/joywesterberg
Fobibella
Fobibella,
FINT !!!. Var köpte du Den då ?!
nouw.com/fobibella
joywesterberg
joywesterberg,
Jag köpte den på adlibris! ☺️
nouw.com/joywesterberg