Att få presenter

God morgon finisar! 🌻
I torsdags fyllde ju jag 24 år (känner mig fortfarande som 20 dock), vilket innebar överraskningskalas och presenter. När jag fyller år, eller på julen för den delen, förväntar jag mig aldrig att någon ska köpa någonting till mig, just för att materiella ting faktiskt inte gör mig lyckligare. Det viktigaste för mig är att jag får spendera de högtiderna med personer jag älskar och som jag mår bra av - för det finns ingenting finare än att få fin energi från människor runtom sig.

Men till detta hör då att när jag fyllde år så önskade jag mig inte någonting, men trots det fick jag fina presenter ändå och lite det tänkte jag prata om nu.

Av L fick jag presentkort på både Monki och Blomsterlandet - han vet att det finns lite grejer från Monki jag så gärna vill ha och blommor, ja ni vet ju hur galen jag är i det. Så himla fint, verkligen! I och med att jag är student har jag inte mycket att röra mig på i månaden (plus att CSN drar av 2k varje månad, som om inte det var lite nog från början) så var det välbehövligt. Senast jag köpte mig ett nytt klädesplagg var nog.. Ett år sedan, minst.

Innan vi drog på överraskningskalaset så fick jag ett gäng sticklingar av Elin, hur fint som helst! Tradescantia tricolor (den rosa växten) har jag suktat efter ett bra tag nu, så jag blev så glad när jag fick två sticklingar. Sen ett palettblad, men har ingen aning om vilken sort det är, har aldrig sett den förut! Urhäftig ändå.

Nu bor dom så fint i min nya sticklingvas jag fyndade torsdagen innan min födelsedag, wihooo! Så glad över den än.

Sen fick jag ju monsteran som ni såg igår, växtlyckan alltså. Och de nya muminmuggarna som kommer ut vecka 8 som jag är så himla taggad på att få hem. Som sagt, materiella ting är verkligen inte det viktigaste i livet, men jag är så tacksam över allt jag fick när jag fyllde år. Det värmer alltid så gott i hjärtat. 💖

#nouw30daychallenge

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,

Men åhh! Stort grattis i efterskott fining <33

nouw.com/matildaberlin
joywesterberg
joywesterberg,
Tusen tack fina du! 💕
nouw.com/joywesterberg
marietheresel
marietheresel,
Oj vad jag håller med, men dessa saker var ju väldigt genomtänkta så det blir ju skillnad! Förstår att du är nöjd, tycker det var superbra grejor ju 😍💕
nouw.com/marietheresel
joywesterberg
joywesterberg,
Dom var verkligen det, så det var verkligen helt fantastiskt! 💕
nouw.com/joywesterberg
johannabilling
johannabilling,

Åhh vad roligt! Grattis i efterskott!

nouw.com/johannabilling
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, tack så jättemycket!
nouw.com/joywesterberg
janielindahl
janielindahl,
Det materiella är absolut inte det viktigaste, men dessa var ju riktigt påtänkta presenter 😍 Guld värt verkligen! ✨ Åh, jag längtar ihjäl mig efter v. 8 & muminmuggarna, undrar om Trollkarlsmuggen kommer stå bra med de andra? Den var lite speciell 😍 Kram på dig vackra!
nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Åh men exakt så är det ju! Jag längtar också ihjäl mig, sååå mycket. Undrar också om den kommer passa in, men det tror jag, ett så himla magiskt motiv på ju! 😻 Kram finis!
nouw.com/joywesterberg
amandasjocron
amandasjocron,

Så fina små blommor!! Grattis i efterskott!!xx

nouw.com/amandasjocron
joywesterberg
joywesterberg,
Men visst är dom, hihi! Tusen tack! 🌸
nouw.com/joywesterberg
Celine,

Grattis i efterskott <3

celinelf.blogg.se