Att blicka framåt och inte bakåt

God morgon måndag fina ni! ❥
En ny vecka är kommen och jag är så redo. Ny vecka och ny energi, men framför allt ny motivation.
Tänker att vi kickstartar den nya veckan som vi alltid gör tillsammans.

what's coming is better than what's gone

What's coming is better than what's gone

Den senaste tiden har jag tittat tillbaks på åren som gått och gripits av panik. Jag skulle ljuga om jag sa att de senaste veckorna hade varit en dans på rosor, för jag har konstant drömt mig tillbaka till året jag var tjugo. Det har lett till att jag har gått vilse i vart jag är nu och mått dåligt av vetskapen om att den tiden är förbi och inte kommer att komma tillbaka. Ni vet när en blickar tillbaka och blundar och önskar så hårt att få uppleva prick allt som en fick uppleva då? Och sen får ångest över att det var för fem år sedan?

Där står jag nu. Jag måste påminna mig själv om att det som kommer är bättre än det som varit. Att stanna upp, andas och påminna mig själv om vart jag är, hur långt jag har tagit mig och vart jag är på väg. Det är så lätt att tappa bort sig i allt virr varr av saknad, önskningar och allt däremellan. Jag vet vart jag vill och jag måste välja vad jag ska lägga min energi på. Allting var inte bättre förr och att fastna i sådana tankar gör att allting som komma skall inte uppskattas till fullo. Vi kan välja att lägga vår energi på det som är här och nu och göra precis den tiden oslagbar.

Gillar

Kommentarer

feliciah
feliciah,
Så himla viktigt, klokt och tänkvärt finaste Joy 💖 Jag kan verkligen relatera till känslorna när man blickar bakåt! Det sista stycket i inlägget har du så rätt i och att det är så otroligt viktigt 💕 KRAMAR i mängder och hoppas du får en fin vecka!
nouw.com/feliciah
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, vad glad jag blir fina! Kram finaste Felicia, hoppas du får en fin vecka du med! KRAM 💞💖
nouw.com/joywesterberg
Aaron Eliah,
Nå er det lenge siden jeg har vært innom her, og det var godt å kikke innom igjen. Du har så mange fine tanker som får meg til å undre og reflektere. Gratulerer med bursdagen som var 💝
okerari.com