Att äntligen andas ut

Hej fina ni! 🌿 Min frånvaro idag har ju berott på tentan, det kunde ni väl inte gissa på? Hehe, men nu är den inlämnad och jag har nog inte riktigt greppat det än. Jag är forfarande uppe i varv och superstressad trots att jag är klar. Det kan ju bero på att detta är min sämsta tenta någonsin.

Jag gick upp vid 06 efter att ha sovit så himla dåligt under precis hela natten. Vaknade först halv tolv, klockan två, klockan fyra och sen klockan 6. Jag satte mig nästan direkt med tentan och ja, den blev ju minsann färdigställd!

Köksbordet var ett enda hav av böcker och papper. Ett kaos med andra ord.

Men nu är den ju trots allt klar och jag är beredd på att bli underkänd, men så känner jag ju också varenda gång jag har lämnat in någonting.

Nu kan jag äntligen återgå till min normala vardag som innebär rutiner och inte så mycket stress som denna vecka bjudit på. Bloggen kommer dessutom få återgå till sitt normala, men den har inte legat i prio under tentan.
Ikväll ska jag endast ta det lugnt, andas och umgås med L. Jag behöver verkligen det, för just nu ligger jag helt utslagen i soffan som om jag precis sprungit ett marathonlopp.

Tusen tack för all fin pepp förresten som ni har gett mig, det betyder så himla mycket! Det har verkligen motiverat mig något enormt. Ni är bäst! 💖🌿

Gillar

Kommentarer

mathiildaeklund
mathiildaeklund,
Åh vad härligt att den äntligen är klar och inlämnad! Hoppas du får en fin och lugn lördagskväll <3 Kram goding <3
nouw.com/mathiildaeklund
Malin,
Härligt att du tog dig lite tid att bara ta det lugnt! Man glömmer bort hur viktigt det är...
maolions.blogg.se
joywesterberg
joywesterberg,
Ja, det är ju så himla lätt hänt att en glömmer bort det mitt i all stress. Kram!
nouw.com/joywesterberg