Att äntligen älska sin strandkropp

Hej fina ni! 🌻 Jag försvann en snabbis igen när jag kom tillbaka. Jag har jobbat för fullt men nu blir det mindre på den fronten, vilket betyder att jag kan ge mer kärlek åt bloggen, vilket jag faktiskt längtat ihjäl mig efter.

Finns det något specifikt ni vill läsa mer om? Känns som jag glömt vad hela min blogg en gång handlade om. Vad är det ni har gillat med min blogg? Behöver er hjälp!

Igår köpte jag en baddräkt för första gången på säkert 12 år, hur sjukt är inte det? Jag och L bor ganska nära en badplats och har varit så himla sugna på att bada i denna värme, så ikväll tog vi cyklarna dit, efter att allt oväder hade åkt förbi, för att bada. Så himla mysigt!
Jag tänkte prata lite mer kring hetsen kring strandkroppar någon dag snart, hur den påverkat mig och så. För hörni, jag känner mig så himla fri. Jag har badat för första gången på tolv år utan att bry mig om hur min kropp ser ut, utan att ens tänka på hur den ser ut. Vilken jäkla vinst!
Ett så himla bra avslut på en himla fin ledig helg. Det är så viktigt att bli sams med sin kropp, med sig själv och lära sig älska sig själv. Att sluta hindra sig själv att göra saker, men mer om det i ett annat inlägg för nu ska nyduschade jag gosa ner mig i en nybäddad säng, för imorgon väntar en ny jobbdag! 🌸

Gillar

Kommentarer

Lisalewne
Lisalewne,
Så bra skrivet!
nouw.com/lisalewne
louiseanderssons
louiseanderssons,
så underbart 🙌🏻
nouw.com/louiseanderssons
Ida,
Så underbart att höra att du känner dig fri! 😃❤ Att bara få va och njuta av allt i livet utan att ens kroppsuppfattning o negativa tankar hindrar en. Hur kom du dit? Kram
onlyonewaytogo.blogg.se
lifeofkile
lifeofkile,
älskar din inlägg om växter, mat, pyssel o journaling etc 💓
nouw.com/lifeofkile