Att adoptera katter

Jag har under hela mitt liv levt med katter, min mamma har aldrig levt utan en så länge jag levt. När jag var liten hade vi flertalet siameser och orientaler som ju är rackarns härliga, men någon siames har vi inte haft på över tio år nu, men en längtan har alltid legat där.

I två år har jag levt utan katt och känt att det fattas någonting i mitt liv, ni vet när en inser att en börjar gråta när en ser kattbilder och kattvideos? Jag var på den nivån att jag grät så fort jag såg en katt.
Jag och L fick syn på en siames och en oriental som behövde omplaceras och eftersom att vi har funderat på det här med katt på ett himla bra tag så var vi inte sena med att höra av oss, så igår flyttade dom äntligen hem till oss efter en lång längtan.

Igår gömde dom sig i varsitt hörn hela dagen, däremot var Vinny (siamesen) riktigt nyfiken och ville ändå vara med överallt, fast på avstånd. Idag har båda legat i sängen och vi har fått klappa dom i massor. Det märks verkligen hur dom tar framsteg för varje timme som går. Speciellt Pippi (orientalen) som varit så försiktig, hon vill vara med mer och mer. Så himla fint!

Behöver jag ens säga att jag börjar gråta så fort dom kommer för lite gos?

Det känns så himla rätt med siames och oriental, det är så mycket i en liten katt liksom. Inte nog med att dom pratar med en hela tiden, dom hittar på så himla roliga grejer också och ger så mycket kärlek.
Ni kan ju bara ana hur mycket kattbilder det kommer spamas här i framtiden, haha. Men kom igen, dom är ju så vackra. 💖

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Åhmen guud, så vackra skapelser 😭❤️ (JA, jag skulle kunna gråta jag med!). Så underbart med en oriental och en siames; vill bara hoppa in i skärmen och gosa med dem! 💕 Spama på med kattbilder (+ gärna videos??), skulle kunna titta på dem hela dagen 😍
nouw.com/janielindahl
joywesterberg
joywesterberg,
Visst är dom?! 😭 På den nivån att jag gråter så fort dom är i min närhet, haha. Blödig much! Ska absolut spama kattbilder tills det blir alldeles för tröttsamt (om det ens är möjligt!) 😻💕
nouw.com/joywesterberg
celinelundqvists
joywesterberg
joywesterberg,
Emma Engström,
Åhh kissar är ju så mysiga!! <3
nouw.com/emmaengstrom
joywesterberg
joywesterberg,
Det är dom verkligen! 💕
nouw.com/joywesterberg
malingrubb
malingrubb,
Så himla fina! Vilken bra grej att adoptera 😊 ❤️
nouw.com/malingrubb
joywesterberg
joywesterberg,
Åh, visst är dom! Verkligen, finns så många katter som behöver hem, så mycket bättre att adoptera. 💖
nouw.com/joywesterberg
MartaKristin
MartaKristin,
Men vilka små sötnosar! Jag skulle också väldigt gärna adoptera en katt någon gång! 💕
nouw.com/martakristin
lifeofkile
lifeofkile,
Sååå msyigt!!! <3
nouw.com/lifeofkile