Arbetsprov och en gammal målning

Ännu en onsdag börjar lida mot sitt slut. Det känns så knäppt att tiden bara flyger iväg och om två dagar är det mars. Tiden flyger förbi och jag förstår absolut ingenting!

Idag har jag spenderat dagen med arbetsproverna till ena skolan. Känner att det börjar klarna lite nu och det känns så skönt. Börjar få klart grunden och när det är klart så är det ju bara att köra igång med det roligaste: själva skapandet!
Det är så många delar att hålla reda på vill jag lova.

Pippi njöt av solen på fåtöljryggstödet. Hon är ju för härlig.

Kvällen har spenderat tillsammans med L vid köksbordet. Jag tog fram en gammal målning som påbörjades i somras någon gång men som jag aldrig fortsatte på. Det är så himla härligt att få måla ibland, för det mesta skapar jag ju digitalt så att få bryta det och måla med akryl är ju så kul! Nä, nu ska jag fortsätta på den tänkte jag.🌿

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Så himla härligt att du börjar förstå mer i kursen och att den är igång på riktigt! 😍 Och så duktig du är på att skapa vännen, det måste ju vara avkoppling om något! 🌸💖 Kramis min fina vän!!
nouw.com/lillymihlte
joywesterberg
joywesterberg,
Ja, eller det är med arbetsproverna jag förstår lite mer i hihi så inte kursen. ❣️ Tack finaste du, det värmer så. Det är verkligen fantastiskt! Kram finaste 💞
nouw.com/joywesterberg
happyM
happyM,
Åh wow så duktig du är!!! Nu blev jag också sugen på att måla, hihi 😃 ❤️
nouw.com/happym
joywesterberg
joywesterberg,
Åh tack finis! 💞 Haha åh, måla!!
nouw.com/joywesterberg