April genom åren

2015

Alltså åh, jag saknar mitt hår så så så mycket. Det var så fint?! Jag var 21 och sjukskriven, men mådde ändå relativt okej.

Jag och Erika drack drinkar ur en varsin ananas. Måste göra om detta!

Hade en pasta- och vinkväll. Den spårade säkert, för det gjorde det jämt på den tiden.

2016

Alltså håret här då?! Vill bara gosa ner mig i det, tack. Jag minns den här dagen, jag hade vårkänslor som bara den och det gjorde mig minsann glad. Jag drog på mig min prickiga klänning och var nog rätt glad ändå!

Jag tränade himla mycket och införskaffade mig färgglada träningsskor. Undrar vart dom tog vägen. // Avslutade april med en fylla och en påsklilja. Det var kul!

2017

Jag och L åt jämt goda saker till middag och jag blev besatt av Hippeas. Inte ätit det sen 2017 dock. Jaja!

Vi åkte till Stockholm för att fira påsk med min mamma och min systers familj. Himla mysigt! Det var även i april 2017 som jag satte min första avokado i vatten och därefter blev jag en avokadokärne-hoarder, skojar ej.

Jag och L åt sushi på Sagami i Umeå. Typ det jag saknar mest med Umeå. Nej, skoja, saknar mina vänner också. // Vi var ju himla söta, jag och L.

2018

Alltså detta är typ de enda bilderna jag tog under april 2018. Skojar inte ens. Det enda jag gjorde var: plugga, jobba och flyttpacka. Vi var mitt uppe i att packa ner vår lägenhet i Umeå för att flytta ner till Stockholm. Jag sålde en massa växter (varför gjorde jag det??? ångrar mig nu), bland annat mitt jättestora palettblad. En 65" TV för att visa hur stor den var. Jaja, det var fint i alla fall!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Åh det är alltid lika kul att få se lite tillbakablickar hos dig vännen! <33
nouw.com/hilma
palfi
palfi,
Jag minns dig i det där håret!! Kommer inte ihåg vart ifrån dock?? Men är 100% säker att jag sett dig någonstans under den perioden! Så himla mysigt inlägg förövrigt, jag älskar april! 🌷💕
nouw.com/palfi
joywesterberg
joywesterberg,
Haha men va!! Så knäppt, ingen aning?? Blir så nyfiken nu ju! Tack fina. Älskar också april, så mysig månad! 🌸💖
nouw.com/joywesterberg