Ännu en tentavecka är kommen

Som rubriken lyder så är ännu en tentavecka kommen och en hemtenta ska skrivas ihop. Det känns som att det var förra veckan jag skrev förra tentan och halvt gick in i väggen, men nu är det minsann dags igen!

Idag är det lördag vilket innebär att L också är hemma vilket alltid är så fantastiskt mysigt. Bara att få starta dagen ihop och få käka en lång frukost tillsammans och bara få vara. Helgfrukostar är magiska! ❥

Kickstartade dagen med kattgos i solljuset som sken in genom sovrumsfönstret. Det är så himla härligt och en får så himla mycket positiv energi av det. Och såklart med min favoritperson! Bra energi inför en dag fullspäckad av plugg.

Idag stod det plugg på schemat, ja, sånt en behöver när en ska skriva tenta. Sagt och gjort, jag bänkade mig vid köksbordet och började plugga. Jag har ju en tendens att skjuta upp allting och det är någonting jag inte gillar egentligen så nu är det dags att jobba på självdisciplinen! Det går framåt!

Väl bänkad framför dator och kurslitteratur så började det eviga pluggandet. Jag satt i alla fall i 3 timmar och läste och antecknade och varvade med kaffe. Plötsligt insåg jag att jag har läst helt fel sidor som inte alls är relevanta till denna kurs och här sitter jag nu, trött och leds för hallå, tre timmar åt något som inte skulle läsas. Jaja, nya tag senare.

Ska tilläggas att jag härom dagen läste en text som hade lagts upp på studiewebben baklänges. Jag skrev ut sidorna och häftade ihop och förstod inte varför ingenting hängde ihop. Jag hade läst från slutet till början. Heja mig!!

Nu ska jag börja laga böntacos och försöka komma över mitt misstag, kan minsann lova att det behövs.
Vad ska ni hitta på ikväll? 🌻

Gillar

Kommentarer

Wishmari
Wishmari,
Lycka till!! Kommer säkert gå dunderbra😍❤️
nouw.com/wishmari
joywesterberg
joywesterberg,
åh, tusen tack fina du för peppen! 💖
nouw.com/joywesterberg
Sarah,
fina bilder .. och gillar katterna =)
www.klarahs.blogg.se