ANDY WARHOL

Hej fina ni! đŸŒ»
Nu har höstterminen Àntligen dragit igÄng och som ni vet kom jag ju in pÄ estetikprogrammet pÄ Södertörn, sÄ det Àr dÀr jag hÀnger nu förtiden. SÄ himla hÀrligt att fÄ befinna sig bland likasinnade personer med liknande intressen.
Det har ju ocksÄ inneburit en hel del plugg, vilket jag ju inte Àr speciellt van vid men det Àr som med allt, man mÄste skapa rutiner och komma in i det för att fÄ rullians pÄ det.

I fredags hade vi seminarium, direkt efter det drog jag och tvÄ till frÄn min klass till Moderna Museet för att gÄ pÄ vernissagen av Warhol 1968 vilket var sÄ himla hÀftigt!

Lars kom ocksÄ dit och Àven om vi inte stannade speciellt lÀnge sÄ var det en himla bra fredagsaktivitet. Men i och med att det var sÄ mycket folk fick man inte riktigt ro att uppleva konsten pÄ det sÀtt man kanske vill göra, sÄ Àr taggad pÄ att gÄ pÄ utstÀllningen vid ett senare tillfÀlle igen.

Jag brukar i Àrlighetens namn vara rÀtt kass pÄ att ta mig ivÀg till museum för att kika pÄ konst, nÄgonting som gÄr i perioder som den periodare jag Àr - men redan nu har jag sÄ mycket inspiration, inte bara till att gÄ pÄ museum och uppleva konst, jag har sÄ mycket som jag vill skapa och fÄ utlopp för i mÄleri.

Och förhoppningsvis inför bloggen ocksÄ - det Àr ju ett skapande i sig. Men hörni, nu nÀr jag börjat komma in i studierna sÄ hoppas jag sÄ att blogglusten med det kommer tillbaka. Jag mÄste bara sluta prokrastinera.

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Jag har saaaaknat dig i vanlig ordning! Har sjĂ€lv jĂ€ttesvĂ„rt att komma in i rutiner den hĂ€r gĂ„ngen đŸ˜ąâ€ïž
nouw.com/marietheresel